Nieuwe bestuursleden

4 juli 2019 - Het bestuur van de Stichting Behoud Waterland is versterkt met twee nieuwe leden. Maak kennis met hen!

Michelle Thole, penningmeesterMichelle Thole, penningmeesterMichèle Thole is in 2018 verhuisd van Amsterdam naar Zuiderwoude. Ze werkt bij het research & technologie instituut Waag in Amsterdam, als Finance Director.
Haar motto: hoe bijzonder Waterland is, dat ga je pas zien als je het door hebt.
Als penningmeester van SBW wil zij haar steentje bijdragen.

Bart Creemer, lidBart Creemer, lidBart Creemer werd geboren in Amsterdam en woont sinds 1999 in de Beemster.
Samen met zijn vrouw Lieke heeft hij het Tuinontwerpbureau Buitenzorg. Hij is bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Beusebos.
Barts motivatie is proberen zoveel mogelijk landschap en natuur te behouden voor de volgende generaties en meehelpen om klimaatopwarming tegen te gaan.

Via deze link kunt u kennis maken met het gehele bestuur van de SBW.